
Detská trojkolka Toyz
-10%
64,37 €-10%
64,37 €-11%
11,38 €-10%
94,30 €-15%
88,56 €-9%
78,32 €-38%
454,90 €-3%
9,47 €-20%
193,73 €-10%
11,79 €-20%
37,82 €-18%
61,40 €-19%
87,13 €-17%
98,91 €-20%
26,65 €-10%
408,98 €-21%
275,73 €-21%
337,23 €-8%
0,80 €-11%
20,81 €-11%
9,20 €-15%
3,43 €-9%
14,61 €-10%
10,24 €-20%
0,25 €-9%
6,92 €-6%
5,54 €
Aktívne sušené-na kvasenie muštu a rmutu za nízkych teplôt.
Aktívne sušené chladnomilné vínne kvasinky na prípravu bieleho a červeného vína.
Druh kvasiniek: Sacharomyces cerevisiae
Použitie:
Dávkovanie:
Pri muštoch zo silne infikovaného hnilého hrozna, pri nízkej teplote muštu a rmutu, pri presírení, pri nadmernom použití postrekových látok, pri zastavenom kvasení, sa odporúča použiť 1,5 – 2-násobné množstvo aktívnych sušených kvasiniek.
Návod na použitie:
Obsah vrecka zamiešame v 1dcl zmesi muštu a vlažnej vody o teplote 35 – 40 °C v pomere 1/3 – 2/3 . Zmes pri občasnom miešaní necháme stáť 20 minút a potom vlejeme do muštu, alebo rmutu, pritom dbáme o to aby rozdiel teplôt medzi touto zmäsou a muštom nebol väčší ako 10 °C. Na podporu činnosti kvasiniek doporučujeme pridať do muštu živnú soľ Zimovit (T52).
Prednosti použitia:
Aktívne sušené-na kvasenie muštu a rmutu za nízkych teplôt.